Bli partner

Partnerprogram

Vi är glada att presentera Webicients Partnerprogram, en spännande möjlighet för företag att samarbeta med oss och dra nytta av vår specialistkompetens inom Tech/Design-lösningar. Tillsammans har vi potentialen att leverera enastående digitala upplevelser till era kunder.

Vad går Partnerprogrammet ut på?

Hos oss handlar allt om att ge våra kunder det där lilla extra – inte bara bra webbupplevelser, utan helhetslösningar som verkligen gör skillnad. Det är kärnan i vårt partnerprogram.

Vi söker partners som kan ta våra tjänster och erbjuda dem till sina kunder, vilket skapar en mer komplett och värdefull upplevelse för dem. Tänk på det: våra expertisområden blir en del av ert erbjudande, vilket hjälper era kunder att få ännu mer ut av er relation.

Och självklart är det ett givande och tagande. Era kunder får en mer robust lösning, och tack vare er expertis kan vi leverera ännu mer värde till våra egna kunder.

Steg-för-steg

Hur går det till?

1. Fyll i formuläret

Allt börjar med att du fyller i ett enkelt formulär. Berätta lite om dig själv och ditt företag, så tar vi det därifrån.

2. Vi bokar in ett möte

När vi har all info, bokar vi in ett möte. Det blir ett perfekt tillfälle för oss att berätta mer om vad vi gör och framför allt, att få höra mer om er.

3. Tillgång till resurser

Ni får en skräddarsydd mötes-länk med partnertillgänglighet, där ni alltid kan inkludera oss i ett möte med kunderna.

4. Registrera ert lead

Har ni en potentiell kund? Ni registrerar dem i vårt system och vi börjar tillsammans med er planera hur vi bäst kan hjälpa dem.

5. Utbetalning av provision

När kunden har betalat sin första faktura, ber vi er att skicka oss en faktura som motsvarar den avtalade provisionsandel som ni har rätt till.

6. Fortsatt stöd och samarbete

Efter att försäljningen har slutförts och provisionen har betalats, fortsätter vi att stödja er som partner. Vi är alltid tillgängliga för att besvara frågor, diskutera nya möjligheter och utveckla vårt samarbete.

Vad tjänar du på att bli partner?

Allt du behöver göra är att nämna oss för dina kunder. Efter det tar vi hand om hela försäljningsprocessen och skriver avtalen. Så snart det leder till en affär, visar vi vår uppskattning genom en generös kickback till dig som tack för din hjälp.

Men det finns mer: vi erbjuder också att lyfta fram ditt varumärke i vårt Partnerarkiv. Detta gör dig synlig för våra besökare och kunder. Dessutom, i situationer där din expertis skulle vara till stor fördel för någon av våra kunder, kommer vi att se till att rekommendera dem till dig. Vi tror på att växa tillsammans och ser fram emot ett givande samarbete!

Vilka passar det?

Partnerprogrammet passar tjänstedrivna företag som erbjuder någon typ av tjänst som förbättrar kundens vardagliga verksamhet. Det kan vara allt ifrån rekryteringsföretag till kontorshotell. Det viktiga är att ert fokus ligger i att göra det MYCKET bättre för kunden.

För partners

Delta i vårt partnerprogram med ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte. Upptäck hur ett partnerskap med oss kan gynna ditt företag och få en klar bild av de möjligheter vi kan erbjuda. Boka ditt möte idag och ta första steget mot ett framgångsrikt samarbete.

*” anger obligatoriska fält