Scrolla

Har ni några frågor?

Webicient webbyrå har som vision att hjälpa varje företag vi kommer i kontakt med. Fyll gärna i formuläret och beskriv ditt ärende så ska vi återkomma till dig så fort vi kan.
E-post
Växel
Adress
Biblioteksgatan 29,
114 35 Stockholm

*” anger obligatoriska fält

Vad sägs om lite kaffe och bullar?

Vi älskar att träffa nya företag. Kontakta oss gärna så kan vi sitta och snacka lite webb över en kaffe!

priskalkylator

Söker du svar?

Ibland kan IT tjänster & processer uppfattas som otydliga, därför har vi tagit fram svar på våra kunders vanligaste frågor. Om du inte hittar svar på din fråga, får du jättegärna kontakta oss.

Det finns tyvärr inget fastpris som alltid gäller. Utan det vi gör när vi räknar på ett projekt är antalet sidor som ska designas, sättas upp och hur mycket funktionalitet som ska utvecklas. Läs gärna vårt inlägg där vi beskriver vad en hemsida kostar och hur den prissätts.

Vi kopplar på caching verktyg, minifierar & kombinerar vissa resurser såsom js och css kod och komprimerar/optimerar bilder. Vi använder oss även av Litespeed servrar för att maximera webbplatsens prestanda.

Vi producerar alla våra webbplatser i Wordpress CMS. Enkelt, smidigt och lätthanterligt.

Första steget är att vi tillsammans sätter oss och bollar kring det nya projektet över en kopp kaffe & bullar. Vi värdesätter långsiktiga relationer och vill därför lära känna er och ert företag lika väl som det nya projektet. Skicka gärna in en projektförfrågan här så bokar vi in ett samtal!