Kundcase / Sodastream

E-postdesign för SodaStream

SodaStream kom till oss för att utveckla och implementera deras vision för e-postdesign. Genom att skapa responsiva och engagerande e-postmallar hjälpte vi dem att effektivt nå ut till sina kunder.
År
2024
Industri
Dryckesindustri
Företag
Sodastream
Syftet

SodaStream behövde professionella och attraktiva e-postmallar för sina nyhetsbrev, för att förbättra kundengagemang och säkerställa att deras budskap nådde fram på bästa möjliga sätt.

Processen

Vi tog emot deras designförslag och utvecklade dessa i HTML/CSS. Vi såg till att slutprodukterna var responsiva och anpassade för olika enheter. Projektet genomfördes smidigt och effektivt, och vi levererade en slutprodukt som matchade SodaStreams visioner.

Resultatet

SodaStream fick de e-postmallar de behövde, vilket förbättrade deras kommunikation med kunderna. Den responsiva designen säkerställde att e-postmeddelandena såg bra ut på alla enheter, vilket ökade engagemanget och kundnöjdheten.

Här kan du se fler kundcase Fler kundcase kommer snart
Läs mer om kundcaset
Läs mer om kundcaset
Läs mer om kundcaset

Börja din digitala resa med Webicient

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Fyll i din e-postadress och kom igång med våra experttjänster idag. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål med skräddarsydda lösningar och oöverträffad support.