Kundcase / Vattenfall

Innovativ Landningssida för Vattenfall

Utveckling av en interaktiv landningssida i React med animerade SVGs och scrollfunktioner för att visualisera Vattenfalls engagemang i hållbar energiproduktion.
År
2023
Industri
Energi
Företag
Vattenfall
Syftet

Syftet med projektet var att skapa en engagerande och visuellt tilltalande landningssida som kunde illustrera Vattenfalls satsning på hållbar energiproduktion. Genom en innovativ design och avancerad webbutveckling ville vi öka användarnas förståelse och intresse för Vattenfalls initiativ.

Processen

Processen började med att vi mottog designen från leverantören. Vi byggde därefter landningssidan från grunden i React. Ett viktigt inslag i projektet var skapandet av en animerad SVG som kontinuerligt loopar, samt en scrollfunktion som animerar sekvenser av bilder, vilket ger en dynamisk och engagerande användarupplevelse. Genom nära samarbete med Vattenfall och noggrann testning säkerställde vi att alla element fungerade perfekt och levererade ett enastående slutresultat.

Resultatet

Resultatet blev en interaktiv och visuellt tilltalande landningssida som effektivt kommunicerar Vattenfalls budskap om hållbar energiproduktion. Kunden var mycket nöjd med både processen och leveransen, vilket resulterade i en smidig och framgångsrik implementering.

Här kan du se fler kundcase Fler kundcase kommer snart
Läs mer om kundcaset
Läs mer om kundcaset
Läs mer om kundcaset

Börja din digitala resa med Webicient

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Fyll i din e-postadress och kom igång med våra experttjänster idag. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål med skräddarsydda lösningar och oöverträffad support.