Om oss

Everybody can do it...
They just need the right tools

På Webicient strävar vi efter att skapa en värld där teknik, operationer och kreativa processer förenklas, med AI som människans bästa vän. Vår mission är att avmystifiera design, teknologi och digitalisering, och hjälpa företag att förverkliga sina affärsidéer med högre marginaler.

Vår Vision

Värld av Möjligheter​
Vi ser en värld där tekniska, operativa och kreativa processer är förenklade och att AI är människans vän. Vi strävar efter att skapa en harmonisk samverkan mellan människa och teknik, där innovation och effektivitet går hand i hand.

Vår Mission

Förenklad Digitalisering​
Vår mission är att avmystifiera design, tech och digitalisering. Vi vill göra det hela så enkelt och kul att det känns som ett spännande äventyr! Genom våra lösningar hjälper vi företag att förverkliga sina vildaste affärsidéer och öka sina marginaler.

Varför vi gör det

Alla Kan Bli Stora Med Rätt Verktyg​
Vi tror att varje företag har potential att växa till något fantastiskt. De behöver bara rätt verktyg – och det är där vi kommer in! Med vårt stöd kan varje företag nå nya höjder och glänsa som aldrig förr.

Hur vi gör det

Enkelhet i Varje Steg​
Vi gör digitalisering till en lek! Genom att förenkla de mest komplexa processerna gör vi det möjligt för företag att snabbt och lätt implementera tekniska & kreativa lösningar. Våra användarvänliga verktyg är som att ha en trollstav som förvandlar utmaningar till möjligheter.

Värderingar som driver vår framgång

På Webicient är våra kärnvärden mer än bara ord – de är stjärnorna som vägleder oss och bränslet som driver vår innovation. Vi tror på att kombinera kreativitet och teknik för att skapa magi, och det är dessa värderingar som gör det möjligt för oss att leverera enastående resultat för våra kunder. 

Vi är alltid på jakt efter nästa stora grej, och våra lösningar är alltid i framkant.

Vi tror på kraften i enkelhet. Våra lösningar är enkla att förstå och använda, precis som det ska vara.

Våra kunder är hjärtat i allt vi gör. Vi lyssnar, förstår och överträffar deras förväntningar.

Vi kommunicerar tydligt och ärligt, men alltid med respekt. Vi värdesätter varje individ och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig hörda och uppskattade.

Vi strävar efter att leverera snabbt utan att någonsin kompromissa med kvaliteten. Effektivitet och excellens går hand i hand hos oss.

Vi har en mentalitet av att få jobbet gjort, oavsett utmaningar. Vi ser oss själva som en del av resultatet och gör allt för att leverera högsta kvalitet.

Vårt team

Teamet som gör det möjligt

Välkommen till Webicients hjärta – vårt fantastiska team! Det är här magin händer, där kreativitet möter teknologi och där idéer förvandlas till verklighet.

Mykola Kandiuk
Projektledare / Teamchef
Patrick Villanueva​​
Lead Utvecklare
Tetiana Matiukhina
Lead Designer
Harold Caminero​
Utvecklare
Hyacinth Ampadu​
AI Ingenjör
Aqib Pandit​
Fullstack utvecklare​
Oleksandr Kuznichenko​
Fullstack utvecklare​
Emmanuel Omololu​
Fullstack utvecklare​
Arvin Saadati​
Grundare + CEO
Sadegh Mirkhalafi​
Grundare + CMO
Karriär

Dröm Stort, Väx Större. Din Karriär Startar Här!

På Webicient söker vi kreativa och passionerade talanger som vill växa med oss. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö, möjligheter till personlig utveckling och chansen att arbeta med meningsfulla projekt. Bli en del av vårt dynamiska team och gör skillnad på riktigt. Utforska våra lediga tjänster och ansök idag!