Scrolla

Vi håller webbplatser säkra och uppdaterade

Att underhålla en hemsida är minst lika viktigt som att skriva effektiv kod och skapa en användarvänlig design. Genom att låta oss underhålla er sida på våra Svenska servrar, så kan ni säkerställa att hemsidan är supersnabb och säker.
support stor
sakerhet

Säkerhet på allvar

Vi tar webbsäkerhet på största allvar. Därför är våra servrar utrustade med en Immunify 360 teknologi, vilket betyder servern har flera lager av skydd mot attacker.
litespeed

LiteSpeed server

Glöm gamla rostiga Apache och Nginx servrar, placera webbplatsen på våra Litespeed servrar som är upp till 6x snabbare än Apache konfigurationen och 2x snabbare än Nginx.

upptid

99,99 % upptid

Våra servrar har en upptid på 99,99% och under dem senaste 12 månaderna så har vi varit högre än det.
support 2

Expertsupport

Vår serverleverantör erbjuder en expert support i världsklass vilket underlättar för alla framtida utföranden som berör servern.
svenska

Svenska servrar

All data som er webbplats lagrar och registrerar, lagras i Sverige. Servrarna är lokaliserade i Göteborg vilket gör det enkelt för er att möta GDPRs krav.
miljo

Miljömärkt el

Våra VPS servrar drivs av miljömärkt el tillsammans med virtualiserade hostingmiljöer. Elen är märkt med certifieringen “Bra miljöval”.

En tydlig process för varje projekt.

Oberoende av projektets storlek och omfattning, så har vi på Webicient Webbyrå Stockholm lika tydlig process för varje projekt vi tar oss an.
1 orange

Behovsanalys

Först analyserar vi hur många besökare er webbplats har varje månad och hur många ”requests” er webbplats gör. På detta sätt kan vi se till att reservera lämplig mängd bandbredd och RAM för er webbplats så att ni enbart betalar för den mängd server kapacitet ni faktiskt behöver.

2 orange

Placering

Vi placerar er WordPress hemsida på vår server med rätt mängd resurser. Därefter så kopplar vi på system som sköter uppdatering och bevakning av er WordPress sajt.

3 orange

Regelbunden kontroll

Vi gör regelbundna kontroller på er webbplats och kollar så att backuper görs, inga varningstecken eller dylikt syns.

Se våra tidigare arbeten

Nedan finner ni projekt som vi på Webicient har medverkat i. Använd gärna webbplatserna som inspiration till ert framtida samarbete med oss!