Våra tjänster

“Good service is good business”

Våran vision är att hjälpa alla företag att digitaliseras och bilda någon form av närvaro på internet. Med denna vision i sikte, så försöker vi på Webicient att skapa ett tjänsteutbud som ska komma att täcka olika former av IT-baserade tjänster.

Webbutveckling

 • WordPress
 • Drupal
 • Joomla
 • Skräddarsydd Lösning

Webbutveckling är i grund definitionen för allt runtomkring uppbyggnaden av en webbplats.

Här skapar vi  hemsidor efter kundens behov och önskemål. Genom en skräddarsydd hemsida så kan budskapet förmedlas på ett mer effektivt sätt och därmed förbättra besökarens upplevelse.

Design

 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Sketch
 • InVision

Design är självaste utseendet. Det kan vara grafisk design, webb design, applikation design osv.

Vi ser till att tillsammans med er gå igenom och skapa en design som är häpnadsväckande och samtidigt uppskattad av er som kund.

E-handel

 • Woocommerce
 • Magento
 • Open cart
 • Shopify
 • Skräddarsydd Lösning

E-handel är när företag- och/eller konsumenter säljer, köper eller byter varor/tjänster via internet.

Idag är E-handel en stor trend då världen går mot ett digitalt samhälle, så se till att rusta upp er verksamhet med våran hjälp, så ser vi till att leverera en webbshop av toppkvalité.

Applikation
utveckling

 • Iphone App
 • Android App

När mer än 50% av all webbplats trafik sker via mobila enheter så är det inte konstigt att applikationer blir allt mer vanligt.

Behöver du skapa en applikation eller göra ändringar på en nuvarande applikation så har du kommit rätt.

System integration

Att integrera olika system kan i många fall vara en jättestor tidsvinst för företag då man automatiserar kommunikationen mellan de olika systemen.

Genom att låta oss integrera era system med varandra, så kan ni lägga mindre tid på administration och mer på verksamheten.

SEO

Sökmotoroptimering, även kallad SEO, är något av ett hjälpmedel för att synas på webben.

I grund så handlar SEO om att skapa en tekniskt korrekt uppbyggd hemsida med relevanta och optimerade texter så att sökmotorer kan avgöra på bästa sätt om din hemsida är relevant efter det personen söker efter.

Skräddarsytt system

I mer avancerade fall så bygger man ett system till kunden. Detta görs i fallen användningsgraden inom företaget är högre, samt när företaget är beroende av systemet.

Ett parkeringshus kan exempelvis vara beroende av ett parkeringssystem. Då byggs ett system istället som ska vara mer stabil både externt samt internt.

Underhållning

Vi anser att du som kund ska ha möjligheten att underhålla och kunna ändra på hemsidan, därför använder vi oss av användarvänliga system där du enkelt kan lägga in text, bilder , videos och mycket mer.

Vi förstår även att er tid är mycket dyrbar, därför finns det möjlighet att låta oss ta hand om hemsidan så att ni kan fokusera på er egna verksamhet.

Prestanda

När det kommer till hemsidor så fastnar många i själva designen samt funktionaliteten och missar en av dem viktigaste delarna, själva prestandan.

Med bra prestanda skapar du högkvalitativa lojalitetsband med stora aktörer som Google och Bing, det är därför ingen hemlighet att en väl optimerad hemsida är något som sökmotorer prioriterar väldigt högt .

Arbetsprocess

Successful Processes, Successful Projects.

Vi tror på simpel kommunikation och tydlighet mellan parter. Att samarbeta ska inte vara svårt och med oss kommer det inte vara ett problem. Genom att starta med ett “Första-möte” får du som kund kostnadsfri rådgivning om hur just din webbplats kan förbättras eller förnyas för att du ska erhålla maximal vinning.

Hur vet vi att de är det bästa förslaget? Det gör vi inte, precis därför vi tror på ett samarbete som kan ta fram de bästa av två världar, vår kompetens inom IT och er kompetens inom respektive bransch.

01.

Planering & kommunikation

“Failing to plan is planning to fail”

Kommunikation och planering är nyckeln för ett lyckat webb-projekt, både med kunden samt inom webb-byrån. Vi håller en tydlig kommunikation med kunden för att tillsammans ta fram en kravställning i början för respektive projekt för att därefter kunna möjliggöra skapandet av en tydlig och skottsäker projektplan.

02.

Design

Vi jobbar för kunden & Inte tvärtom.

Det är insidan som räknas, utan tvekan. Men utsidan ger insidan en rejäl chans! Enligt statistik så sägs det att de tar cirka 7 sekunder för besökarens ögon att bedöma om den tycker om hemsidan eller ej. Därför är designen en viktig komponent till att era besökare ska stanna. Vi tror på samarbete och med kundens önskemål och idéer, tillsammans med Webicient´s digitala egenskaper, så skapar vi tillsammans design i världsklass.

03.

Utveckling & testing

Vi placerar “Snyggt” och “Säkert” i samma mening.

Utveckling är själva skapandet av hemsidan. Man skriver in massvis med koder från olika IT-språk. Dessa kodrader resulterar i slutligen kundens hemsida med önskade innehåll, struktur samt funktioner & och det som alla besökare kommer se. I samband med hemsidans utveckling, testar man alla dess funktioner och komponenter för säkerställa maximal prestanda med minimala felaktigheter .

04.

Leverans

Vi levererar lösningar inte produkter.

Dags för överlämning. Alla möten utförda. Alla kriterier uppfyllda. Alla parter glada

Arvin Saadati

Kundansvarig

Hej!

Vill du boka möte, få offert eller ställa en fråga? Fyll i ditt nummer nedan så ringer jag dig inom kort.