fbpx

Tjänster.

“Good service is good business”

Vi på Webicient tar fram och levererar kvalitativa och användarvänliga digitala lösningar för att skapa/förbättra eran närvaro på nätet.  

Kraven för den digitala världen ökar ständigt för varje dag som går. Vi hjälper er som kund att synas och följa med den digitala vågen genom utforma strategiska och skräddarsydda lösningar efter era önskemål och behov.

Where the magic happens

Webbutveckling-ikon

Webbutveckling & design

Webicients primära arbetsuppgift är just webbutveckling och  webbdesign.

Här skapar vi  skräddarsydda hemsidor efter kundens behov och önskemål. Genom en skräddarsydd design så kan budskapet förmedlas på ett mer effektivt sätt och därmed förbättra besökarens upplevelse.

Mer än bara design

Prestanda-ikon

Prestanda

När det kommer till hemsidor så fastnar många i själva designen samt funktionaliteten och missar en av dem viktigaste delarna, själva prestandan.

Med bra prestanda skapar du högkvalitativa lojalitetsband med stora aktörer som Google och Bing, det är därför ingen hemlighet att en väl optimerad hemsida är något som sökmotorer prioriterar väldigt högt .

“Google only loves you when everyone else love you first”

seo-ikon

Sökmotoroptimering (seo)

Sökmotoroptimering, även kallad SEO, är något av ett hjälpmedel för att synas på webben. 

I grund så handlar SEO om att skapa en tekniskt korrekt uppbyggd hemsida med relevanta och optimerade texter så att sökmotorer kan avgöra på bästa sätt om din hemsida är relevant efter det personen söker efter. 

Drift & Hantering

Underhållning-ikon

Underhållning

Vi anser att du som kund ska ha möjligheten att underhålla och kunna ändra på hemsidan, därför använder vi oss av användarvänliga system där du enkelt kan lägga in text, bilder , videos och mycket mer.

Vi förstår även att er tid är mycket dyrbart, därför finns det möjlighet att låta oss ta hand om hemsidan så att ni kan fokusera på er egna verksamhet.

Arbetsprocess

Successful Processes, Successful Projects.

01

Planering & Kommunikation

Kommunikation och planering är nyckeln för ett lyckat webb-projekt, både med kunden samt inom webb-byrån. Vi håller en tydlig kommunikation med kunden för att tillsammans ta fram en kravställning i början för respektive projekt för att därefter kunna möjliggöra skapandet av en tydlig och skottsäker projektplan.

Vi börjar alltid med ett första möte där vi tillsammans med kunden går igenom alla önskemål gällande design, funktionalitet osv. Därefter sätter vi upp en projektplan som följs genom hela projektet. Vi har även en ständig kontakt med varandra inom webb-byrån i form av interna möten, för säkerställa att vi följer tidsramen, projektplanen tillsammans med kundens kravställning. Våra internmöten sker genom hela arbetsprocessen från start till slut. 

Planera. Prestera. Presentera.

02

Design

Det är insidan som räknas, utan tvekan. Men utsidan ger insidan en rejäl chans! Enligt statistik så sägs det att de tar cirka 7 sekunder för besökarens ögon att bedöma om den tycker om hemsidan eller ej. Därför är designen en viktig komponent till att era besökare ska stanna. Vi tror på samarbete och med kundens önskemål och idéer, tillsammans med Webicient´s digitala egenskaper, så skapar vi tillsammans design i världsklass.

Efter uppstarts mötet med kunden och skapandet av projektplanen sätter vi oss och börjar designa ert framtida mästerverk. Denna del av process går ut på att skapa den visuella ögonsten våran kund förväntar sig med hänsyn till dess önskemål som tilldelats vid uppstarts-mötet. Skapandet inkluderar allt från struktur, layout, färg osv.

Vi jobbar för kunden & Inte tvärtom.

03

Utveckling & testing

Utveckling är själva skapandet av hemsidan. Man skriver in massvis med koder från olika IT-språk (T.ex HTML, CSS, Javascript osv). Dessa kodrader resulterar i slutligen kundens hemsida med önskade innehåll, struktur samt funktioner & och det som alla besökare kommer se. I samband med hemsidans utveckling, testar man alla dess funktioner och komponenter för säkerställa maximal prestanda med minimala felaktigheter . 

Nu har vi designat utseendet på hemsidan. Dags och sätta igång med kodningen av alla funktioner, texter mm. Här försöker vi hela tiden till att precisera våra utföranden genom att utgå från projektplanen. Parallellt med utvecklingen av sidan, ser vi till att hela tiden testa den, så vi är helt säkra på att alla koder är funktionella. Under denna del av processen har vi eventuellt extra möten som vi kallar “gransknings-tillfällen” där kunden kan komma med värdefull input i form kommentarer och kritik. Målet med dessa möten är att säkerställa att kraven och önskemålen i projektplanen uppfyllts till punkt och prickar.

Vi placerar “Snyggt” och “Säkert” i samma mening.

04

Leverans

Dags för överlämning. Alla möten utförda. Alla kriterier uppfyllda. Alla människor glada

När allt är klart och kraven är uppnådda så sker det en leverans enligt det som har avtalats mellan uppdragstagaren och uppdragsgivaren.

Vi levererar lösningar inte produkter.

Intresserad av våra tjänster?

Tankar eller frågor kring kommande projekt? Tveka inte! Ange ditt nummer eller e-postadress så kontaktar vi dig.