V.3.0

Vi utvecklar e-handelsbutiker med automatisering i åtanke

Vi skräddarsyr en butik i Woocommerce och i wordpress, och integrerar e-handeln mot vår partner Sharespine, så att större delen av shopen automatiseras. Betalningar godkänns och bokföringar utförs efter varje avslutat köp och försändelse informationen för kunden förs vidare till TA-systemet.

Design

Varje detalj är av betydelse. En väl designad webbplats är mer förtroendeingivande.

Automatisering

Varje köp bokförs i ditt bokföringssystem, betalningen godkänns och försändelse informationen skickas till ditt TA-system.

Produkt

De presenterade produkterna på webbplatsen bör bestå av professionella bilder och texter. Vi bistår med samtliga genom våra samarbetspartners.

Betalsystem

Ett betalsystem anpassat för både företag och privatpersoner är avgörande. Vi är stolta över partnerskapet med NETS.

TA-System

En tydlig och logisk struktur för hur paketen levereras är viktigt, vilket erbjuds genom vår partner Shiplink.

Säkerhet

En besökares personliga information får inte läcka ut.

6 STEG - ARBETSPROCESS

Tillsammans från start till slut

Vid utveckling av en e-handelsbutik är transparens och kommunikation fundamentala aspekter.

Steg 1

Behovsanalys & lösningsförslag

Vi tittar tillsammans på dina förutsättningar, syften och mål med projektet, för att kunna ta fram ett skräddarsytt upplägg för dig och din verksamhet. Vi presenterar en offert och en tidsplan samt en tydlig prisbild över samtliga kostnader, både månatliga och engångskostnader.

Steg 2

Uppstartsmöte

Vi går igenom projektets detaljer, bestämmer exakta delar som ska automatiseras. Ni får även en kopia över dokumentationen och vad som kan förväntas av projektet. Därefter påbörjas projektet.

Steg 3

Design & revision

Designen levereras tillsammans med ett revisionsformulär och förklarande kommentarer gällande vår design. Du granskar arbetet och återkommer med kommentarer i revisionsformuläret.

Steg 4

Material

Vid färdigställd design efterfrågas samtligt innehåll som ska in på webbplatsen. Detta bistås antingen från dig som kund eller, om överenskommet, från copywriters och/eller fotografer. Många väljer att anställa en produktfotograf för att säkerställa att produkter blir professionellt presenterade och en copywriter som skriver produktbeskrivningar.

Steg 5

Webbutveckling

Utvecklaren implementerar innehåll och design och tar fram funktioner och lösningar utifrån överenskommet avtal. Vi säkerställer även att din webbplats är redo för mobila besökare.

Steg 6

Lansering

Din webbshop lanseras och går live. Vi bjuder in dig till fika för att tillsammans fira din nya och professionellt utvecklade webbshop samt till en genomgång av en marknadsföringsplan som ska få din webbshop att prestera maximalt. Efter lanseringen driftsätter, uppdaterar och underhåller vi din webbplats, så att den alltid är snabb, säker och fungerar optimalt.

arrow-left
arrow-icon-size3

Du behöver en E-handel om:

Du behöver inte en E-handel om:

“Webicient har byggt en hemsida åt mig där jag kan erbjuda mina kunder padelresor till Spanien. Dem har även designat min logotyp som jag använder till mitt företag, nöjd med båda tjänsterna och dem har varit väldigt hjälpsamma.”

Guillermo Hallberg
— Mypadel