V.3.0

Vi framför ditt budskap till din kund.

Marknadsföring kommer i många former, både i hur man kommunicerar sitt budskap till vilka kommunikationskanaler som brukas. Genom våra partnerskap inom marknadsföring erbjuder vi dig ett omfattande utbud av kanaler genom vilket ett skräddarsytt upplägg tas fram i relation till din budget och din verksamhets målsättningar. 

Sociala medier

Nå ut till din målgrupp genom Facebook, Instagram och LinkedIn.

Google Ads

Annonseringsverktyg för att hjälpa dig synas på Google.

SEO

Sökmotoroptimering för att ranka högre på sökmotorer som Google.

Programmatisk

Betala aldrig för mer än vad du behöver genom programmatiskt annonsering.

Ohh/Dooh

Out of home/Digital out of home. Marknadsföring omfattande annons-ytor som t.ex. flygplatser, arenor, skyltfönster m.m.

Radio

Ta möjligheten och nå ut till över 5 miljoner lyssnare i veckan.

3 STEG - ARBETSPROCESS

Marknadsföring i 3 steg

Processen är simpel men detaljrik. Genom tydlig redogörelse kring analys & strategi kan vi säkerställa att allt utförs korrekt.

Steg 1

Behovsanalys & lösningsförslag

Den grundläggande tanken kommer alltid att vara densamma för varje projekt: smarta medieköp och kreativt content, oavsett hur vi hjälper dig att synas. Processen som följs utgörs av tre steg. Primärt görs en behovsidentifikation från dig som kund. Vad önskar du förmedla? När ska den önskade informationen förmedlas? Vem ska informationen förmedlas till? Vi går igenom samtliga detaljer i denna del av processen så vi kan lägga en korrekt grund till en kommunikationsplan.

Steg 2

Material & Produktion

Vi börjar producera all material som ska användas för de överenskomna insatser som ska göras. Därefter fördelas materialet till de valda kanalerna som ditt företag ska marknadsföra genom. Alla insatser och kanaler ska verka parallellt, så att ett och samma budskap förmedlas samtidigt genom flera kanaler. Alternativt att kanalerna är strategiskt planerade för att tidsmässigt avlösa varandra.

Steg 3

Uppföljning & Rapportering

Processens slutgiltiga skede avser en utvärdering och uppföljning från dig som kund i form av en rapportering. Du får statistiska siffror på vad dina mätbara kampanjer uppnått för resultat samt kommentarer från oss gällande resultaten för de kanaler som brukats i projektet.

arrow-left
arrow-icon-size3

“Om ni söker en webbyrå som ger formidabel personlig service, har ett tekniskt kunnande, lyssnar på sina kunders idéer och alltid gör sitt bästa. Då ska ni välja Webicient. För mig som kund med lite tid till förfogande har jag mötts av tålamod och flexibla lösningar för att få projektet att gå i hamn. Långt utöver vad som är vanlig eller kan förväntas.”

Kristina Andersson
— Owa