Kochi
Stockholm

UPPDRAG: Design, utveckling av en ny e-handel

Kochar Faraj, grundare av hårvårds företaget Kochi Stockholm. Han är känd som en influencer på youtube, Instagram samt Facebook, genom modelljobb, hår tutorials mm.

Tillsammans med Kochi lyckades vi skapa en e-handelsbutik med hans personliga önskade design. Genom en kooperativ arbetsprocess, så levereras ett simpelt men förstklassigt resultat, denna gång i form av en ny webbshop.

RapidCars

UPPDRAG: Design, utveckling av en ny webbplats med automatiserad lagerhantering och SEO

Rapidcars Sweden AB är en exklusiv bilfirma, stationerad i Vallentuna, Stockholm. Firmans huvudsakliga försäljningssyfte är att leverera bilar av det sportigare segmentet, men säljer självklart även vardagligt modeller.

Under första mötet med företaget var önskemålet att bilda en sida som är så självdriven som möjligt där kunden ej ska behöva ladda upp nya-/ta bort gamla fordon gång på gång. Som lösning till detta problem, automatiserade vi hela lager flödet av fordon. Mindre fokus på hemsidan och mer på verksamheten.

myPadel

UPPDRAG: Design, utveckling av en ny e-handel & bokningsplattform

Varför stanna i kylan när du kan njuta i Fuengirola, Spanien tillsammans med lite träning. myPadel Sverige:s verksamhet går ut på att erbjuda skräddarsydda resor till Spanien för att gäster ska få spela och träna världens snabbast växande sport, padel. myPadel säljer även padel relaterad utrustning för resenärer eller träningsentusiaster.

Webicient och myPadel har tillsammans konstruerat en hemsida, med funktionalitet för bokningsförfrågningar samt e-handel.

Estetique

UPPDRAG: Design, utveckling av en ny webbplats för frisörsalong

Estetique är frisörsalong som erbjuder olika tjänster inom hårvård och hårstyling.

Tillsammans med Estetique har vi kunnat skapa en webbplats med önskad design och funktionalitet. Genom fantastisk och tydlig kommunikation, så levererades det ett resultat som höll allas förväntningar.