Våra uppdrag

RAPIDCARS

"Jag med flera samarbetspartners skulle vilja tacka för ett utmärkt utfört arbete kring produktionen av två nya hemsidor. Det kan ibland upplevas som jobbigt att få till det resultatet man själv skulle vilja ha till 100% från en webbyrå & IT-företag - men blev faktiskt förvånad kring hur effektivt samarbetet och kommunikationen var.Webicient kan rekommenderas från vårt håll"
Dana kave
- Rapicars AB

ÖVERSIKT

Kund
Rapidcars
Uppdrag
Webbutveckling, design & API koppling
Plattform
WordPress

Rapidcars är en bilfirma i Vallentuna, Stockholm. Firmans huvudsakliga försäljningssyfte är att leverera bilar av det sportigare segmentet, men säljer självklart även vardagligt modeller.

Webicient har tillsammans med Rapidcars levererat en webbplats samt skapat en skräddarsydd design utifrån Rapidcars önskemål.

Webicient har skapat en automatiserad lager-flöde av fordon på hemsida. Bilfirman behöver därav inte gå på hemsidan och manuellt ladda upp eller ta bort fordon.

Allt sker automatiskt!

DESIGN

FÄRGPALETTER

#fff

#777

#333​

DESIGN

TYPOGRAFI

Aa

DESOTO
RUBRIK TEXT

Aa

Lato
BODY TEXT
FUNKTIONALITET

AUTOMATISERAD LAGER-FLÖDE

Ett viktigt krav från Rapidcars var att lager flödet på hemsidan inte ska behövas uppdateras manuellt, utan allt ska ske automatiskt. Detta såg vi till att lösa på ett smidigt sätt.

Information exporteras från Bytbil, där Rapidcars lägger ut lagerflöde manuellt, till Rapidcars egna hemsida för att automatiseringen ska kunna ske. Så när Rapidcars lägger upp på Bytbil så uppdateras deras egna hemsida automatiskt med den nya informationen, samt tar bort information som inte längre finns.

Vad för typ av information uppdateras automatiskt?

  • Bildgalleri
  • Pris
  • Beskrivning
  • Egenskaper
  • Lager (Fordon tas bort automatiskt om den inte längre är till salu och läggs till)

Arvin Saadati

Kundansvarig

Hej!

Vill du boka möte, få offert eller ställa en fråga? Fyll i ditt nummer nedan så ringer jag dig inom kort.