ÖVERSIKT

1. SKRÄDDARSYDD DESIGN

Levererat en webbplats samt skapat en skräddarsydd design utifrån Rapidcars krav, önskemål och tankar.

2. AUTOMATISERAD LAGER-FLÖDE

Vi har skapat en automatiserat lager-flöde av fordon på hemsidan. Bilfirman Rapidcars behöver därav inte gå in på hemsidan och manuellt ladda upp nya fordon eller ta bort gamla utan detta sker helt automatiskt!

3. OPTIMERA & SEO

Skapat/optimerat innehåll på hemsidan för maximal prestanda.

DESIGN

FÄRGPALETTER

#fff

#777

#333​

DESIGN

TYPOGRAFI

Aa

DESOTO
RUBRIK TEXT

Aa

Lato
BODY TEXT
FUNKTIONALITET

AUTOMATISERAD LAGER-FLÖDE

Ett viktigt krav från Rapidcars var att lager flödet på hemsidan inte ska behövas uppdateras manuellt, utan allt ska ske automatiskt. Detta såg vi till att lösa på ett smidigt sätt.

Information exporteras från Bytbil, där Rapidcars lägger ut lagerflöde manuellt, till Rapidcars egna hemsida för att automatiseringen ska kunna ske. Så när Rapidcars lägger upp på Bytbil så uppdateras deras egna hemsida automatiskt med den nya informationen, samt tar bort information som inte längre finns.

Vad för typ av information uppdateras automatiskt?
Information som uppdateras automatiskt är bland annat:
  • Bildgalleri
  • Pris
  • Beskrivning
  • Egenskaper
  • Lager (Fordon tas bort automatiskt om den inte längre är till salu och läggs till)
" Jag med flera samarbetspartners skulle vilja tacka för ett utmärkt utfört arbete kring produktionen av två nya hemsidor. Det kan ibland upplevas som jobbigt att få till det resultatet man själv skulle vilja ha till 100% från en webbyrå & IT-företag - men blev faktiskt förvånad kring hur effektivt samarbetet och kommunikationen var.Webicient kan rekommenderas från vårt håll "
Dana kave
- Rapicars AB