Scrolla

Vi skapar sidor i WordPress CMS

Vi vet inte allt, men vi vet tre saker mycket bra. Designa, utveckla och underhålla en webbplats skapad i WordPress. Läs mer om varje tjänst nedan.
webbp 1

Webbproduktion

Vi hjälper er med webbstrategi, -design samt -utveckling. Vid framtagande av struktur och design har vi alltid er verksamhet och målgrupp som utgångspunkt.

support underhall 1

Support & underhåll

Vi tillhandahåller miljövänlig drift av WordPress-webbplatser på svenska servrar med Immunify360-teknik, vilket innebär att säkerheten på er webbplats förbättras.
integration ss

Integration

Integrationer möjliggör transport av data mellan önskat system och er webbplats. Vid önskemål från kund integrerar vi mätverktyg, bokningssystem, bemanningssystem med mera.

Söker du svar?

Ibland kan IT tjänster & processer vara oklara, därför har vi tagit fram svar på våra kunders vanligaste frågor. Om ni inte hittar svar på er fråga är ni mycket välkomna att kontakta oss.

Det finns tyvärr inget fastpris som alltid gäller. Utan det vi gör när vi räknar på ett projekt är antalet sidor som ska designas, sättas upp och hur mycket funktionalitet som ska utvecklas.

Vi kopplar på caching verktyg, minifierar & kombinerar vissa resurser såsom js och css kod och komprimerar/optimerar bilder. Vi använder oss även av Litespeed servrar för att maximera webbplatsens prestanda.

Vi gör alla i våra webbplatser i WordPress CMS.