Scrolla

Vi skapar sidor i WordPress CMS

Vi vet inte allt, men vi vet tre saker mycket bra. Designa, utveckla och underhålla en webbplats skapad i WordPress. Läs mer om varje tjänst nedan.
webbp 1

Webbproduktion

Webbstrategi, design av utkast, utveckling av webbplats, implementering av innehåll, sen är det klart! I vår webbstrategi har vi alltid er målgrupp, verksamhet och era KPI:er i åtanke.

support underhall 1

Support & underhåll

Webbplatser behöver hållas uppdaterade för att vara snabba och säkra. Efter projektet placeras webbplatsen därför på våra svenska miljömärkta servrar med multi lager skydd där vi löpande uppdaterar och övervakar webbplatsen.

integration ss

Integration

Genom att integrera andra system med webbplatsen kan ni effektivisera olika flöden t.ex. ladda upp lediga tjänster från ett bemanningsverktyg, få in uppgifter i ett CRM-system från ett kontaktformulär mm. Mycket är möjligt och vi hjälper gärna till!

Söker du svar?

Att upphandla webb är inte något man gör ofta, därför är det vanligt med frågor. Nedan har vi tagit fram svaren på våra kunders vanligaste frågor. Om ni inte hittar svar på er fråga är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Det finns tyvärr inget fastpris som alltid gäller. Utan det vi gör när vi räknar på ett projekt är antalet sidor som ska designas, sättas upp och hur mycket funktionalitet som ska utvecklas.

Vi kopplar på caching verktyg, minifierar & kombinerar vissa resurser såsom js och css kod och komprimerar/optimerar bilder. Vi använder oss även av Litespeed servrar för att maximera webbplatsens prestanda.

Vi gör alla i våra webbplatser i WordPress CMS.