Hem Våra tjänster Dedikerat Team​

Bredare Kunskap, Starkare Team

Istället för att anställa enstaka specialister, ger vi dig tillgång till en hel avdelning med breda kompetenser. Detta innebär att du får en mer omfattande, flexibel och kostnadseffektiv lösning för att uppfylla dina affärsbehov.
Har du några frågor?

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig nå dina mål!

Teknisk Skicklighet och Innovation

Tech-avdelningen

Vårt dedikerade tech-team erbjuder en bred palett av tekniska färdigheter, från avancerad webbutveckling till komplexa systemintegrationer.
Er Kreativa Partner

Design-avdelningen

Vår designavdelning erbjuder mer än bara UI/UX-design. Genom att integrera vår designavdelning i ditt team får du tillgång till en mångsidig grupp av kreativa proffs som kan möta alla dina designbehov.
Strategiska Insikter för Teknik och Design

Strategi-avdelning

Vårt team av rådgivare erbjuder strategisk vägledning inom teknik och design. Ditt företag får värdefulla insikter och råd för att optimera dina projekt.

Kontakta oss idag för rådgivning!

Webicients team av designers är redo att hjälpa ditt företag att skina. Kontakta oss idag för att starta din designresa!
Konvertering
+30%

Genomsnittlig konverteringsförbättring på över 30% jämfört med innan.

Snabba Leveranser
+65%
Vi levererar resultat 65% snabbare än traditionella byråer med vår agila arbetsmetodik.

*” anger obligatoriska fält

Vanliga
Frågor & svar

Vad innebär det att "anställa" ett dedikerat team från Webicient?

Att ”anställa” ett dedikerat team från Webicient innebär att du får tillgång till en hel avdelnings expertis och resurser för ditt projekt. Detta ger en mer integrerad och omfattande lösning jämfört med att anställa enskilda frilansare eller specialister.

Vår tech-avdelning erbjuder en unik kombination av bred teknisk expertis och anpassningsbarhet. Detta omfattar allt från webbutveckling och e-handelslösningar till komplext systemintegration, vilket ger en mer mångsidig och omfattande service än traditionell anställning av webbutvecklare. Du kan även läsa mer om skillnaden mellan en inhouse desginer och ett dedikerat design team här.

Vårt team erbjuder rådgivningstjänster som fokuserar på tekniska och designrelaterade strategier. Detta inkluderar allt från att hjälpa till med digital transformation och användarupplevelse till att optimera arbetsflöden och projektledning.
Kommunikation och transparens är centrala för oss. Du kommer att ha regelbundna uppdateringar och möten med ditt dedikerade team för att säkerställa att allt går enligt plan och att dina mål uppnås effektivt.
Inga problem! Våra dedikerade team är flexibla och kan anpassa sig efter förändrade behov och krav.