Kreativa lösningar

Webb- & Appdesign (UI/UX)

Skapa en imponerande webbplats med vår expertis inom webbdesign. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som reflekterar ditt varumärke och engagerar dina besökare.
Vi har hjälpt 200+ företag att nå framgång
Din Vision, Vår Design

Upptäck Kraften i Professionell Webbdesign

Våra webbdesign-tjänster hjälper dig att bygga en webbplats som inte bara är visuellt tilltalande utan också optimerad för en smidig användarupplevelse.
Med fokus på detaljer och användarvänlighet, levererar vi lösningar som förbättrar din online-närvaro och engagerar dina besökare. Våra designers arbetar nära med dig för att förstå din vision och skapa en webbplats som överträffar dina förväntningar.

Webbplatsdesign

Fullständig design av nya webbplatser. Vi skapar unika och skräddarsydda webbplatser som reflekterar ditt varumärkes identitet.

Landningssida

Utformning av effektiva och konverterande landningssidor. Våra landningssidor är optimerade för att maximera din ROI.

UI/UX-granskning

Djupgående analys och förbättring av användarupplevelsen. Vi identifierar och åtgärdar problem för att förbättra användarvänligheten.

E-handelsdesign

Specialdesign för e-handelsplattformar. Vi skapar attraktiva och funktionella butiker som driver försäljning

Grafisk design

Skapande av visuella element för din webbplats. Vi designar allt från logotyper till infografik som kompletterar din webbplats design.

Responsiv design

Design som fungerar sömlöst på alla enheter. Vi säkerställer att din webbplats ser fantastisk ut och fungerar perfekt på mobiler, surfplattor och datorer.

Det var ett lyft från SAAB till Porsche kan man väl säga. Om vi hade haft kvar vår befintliga sida, så har jag svårt att se att vi hade fått lika mycket konverteringar från vår hemsida jämfört med idag.

Gustav Westman Founder & CEO

De ställer frågan, de utmanar. De är inte som vilka som helst som bara tar in timmar, utan de ifrågasätter, är det här rätt tänkt? Vi ser potentialen i dem, att det är ett företag som vill utvecklas med.

Oscar Limbäck Founder & CEO

Vi rekommenderar Webicient starkt! De är proffsiga och lyhörda, förstår vad kunden vill ha och lyssnar på ens åsikter och visioner. De har ett öga för estetik, är duktiga på att återkoppla!

Texas Longhorn Restaurang

Skala ditt Varumärke med våra Designlösningar

Få omedelbar tillgång till design och utvecklingstjänster via vår plattform. Med hjälp av ett dedikerat team kan du enkelt skala ditt varumärke med flexibla lösningar anpassade efter dina behov.

FAQ

Vanliga Frågor om våra Webbdesigntjänster

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om våra webbdesigntjänster. Vi strävar efter att göra processen så tydlig och enkel som möjligt för dig.
Vad ingår i er webbdesign-tjänst?
Vår tjänst omfattar allt från initial research och wireframing till fullständig design och utveckling, samt kontinuerligt underhåll och support.
Hur lång tid tar det att designa en webbplats?
Tiden varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet, men vanligtvis tar det mellan 4 till 8 veckor från start till lansering.
Erbjuder ni anpassade designlösningar?
Ja, alla våra designlösningar är skräddarsydda för att möta våra kunders specifika behov och mål.
Vad är fördelarna med er prenumerationstjänst?
Genom vår prenumeration får du kontinuerlig tillgång till alla våra tjänster, vilket ger flexibilitet och snabbhet i dina designbehov. Du har även tillgång till en dedikerad projektledare.
Hur säkerställer ni att webbplatsen är användarvänlig?
Vi genomför omfattande UI/UX-granskningar för att säkerställa att webbplatsen är intuitiv och enkel att navigera.
Vad gör er webbdesign-tjänst unik?
Vi erbjuder en prenumerationstjänst som ger dig kontinuerlig tillgång till våra expertteam och flexibla designlösningar, vilket gör det enkelt att skala ditt varumärke.