Scrolla

Vi hjälper företag
att ta nästa steg i Wordpress.

Välkommen till Webicient Webbyrå Stockholm. Vårt primära fokus ligger i att designa, utveckla samt förvalta Wordpress hemsidor åt företag som värderar långsiktiga relationer.

Webbyra stockholm cover

Vår familj

Vi är både tacksamma såväl som stolta för äran & förtroendet att jobba med våra kunder. Vi ser oss som en stor familj, som hänger ihop i vått och torrt!

CONVENDUM

CONVENDUM är en av Sveriges största och mest gästvänliga Coworking platser. Alltid öppet, alltid trevligt.

Food Pharmacy

Food Pharmacy är en av Sveriges största podcasts och bloggar inom hälsa. Allt från grymma recept till näringsrika kosttillskott.

Texas Longhorn

Texas Longhorn är en av Sveriges största restaurangkedjor med mat av toppkvalitet med familjär känsla.

Karl-Adam Bonniers Stiftelse

Karl-Adam Bonniers Stiftelse är en oberoende och opolitisk aktör som har till syfte att stödja forskning och utbildning inom företagsekonomi och företagsjuridik.

"Det var ett lyft från SAAB till Porsche kan man väl säga"

Om jag hade haft kvar min befintliga sida, så har jag svårt att se att vi hade fått lika mycket konverteringar från vår hemsida jämfört med idag.

5/5
Gustav Westman
Founder & CEO
Spela videoklipp

Renodlad Wordpress webbyrå

Som webbyrå i Stockholm valde vi att bli experter på Wordpress, världens mest använda system för webbplatser. Vi är med er hela vägen, från idé till färdig produkt som förvaltas hos oss.

webbp 1

Webbproduktion

Webbstrategi, design av utkast, utveckling av webbplats, implementering av innehåll, sen är det klart! I vår webbstrategi har vi alltid er målgrupp, verksamhet och era KPI:er i åtanke.

support underhall 1

Support & underhåll

Webbplatser behöver hållas uppdaterade för att vara snabba och säkra. Efter projektet placeras webbplatsen därför på våra svenska miljömärkta servrar med multi lager skydd där vi löpande uppdaterar och övervakar webbplatsen.

integration ss

Integration

Genom att integrera andra system med webbplatsen kan ni effektivisera olika flöden t.ex. ladda upp lediga tjänster från ett bemanningsverktyg, få in uppgifter i ett CRM-system från ett kontaktformulär mm. Mycket är möjligt och vi hjälper gärna till!

Vad sägs om lite kaffe och bullar?

Vi älskar att träffa nya företag. Kontakta oss gärna så kan vi sitta och snacka lite webb över en kaffe!

priskalkylator

Vad säger kunderna?

Läs följande för att ta reda på hur våra tidigare kunder upplevde samarbetet med Webicient Webbyrå Stockholm.
google g icon download
5/5
2022
Marknadschef – Texas Longhorn
Andrea Huntzinger

Vi rekommenderar Webicient Webbyrå Stockholm starkt!

De är proffsiga och lyhörda, förstår vad kunden vill ha och lyssnar på ens åsikter och visioner. De har ett öga för estetik, är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer, vad vi behöver göra på vår sida som kunder och vad som ska hända härnäst.
google g icon download
5/5
2022
Chief Operating Officer – CONVENDUM
Oscar Limbäck

De ställer frågan, de utmanar.

De är inte som vilka som helst som bara tar in timmar, utan de ifrågasätter, är det här rätt tänkt? De ställer frågan, de utmanar. Vi ser potentialen i dem, att det är en byrå som vill vara med och utvecklas.

google g icon download
5/5

2022

Chief Operating Officer – Dr Saeid AB
Annika Ottosson

Entusiasm, kreativitet, hög kvalitet och snabb leverans.

Webicent var med och skapade vår interaktiva landningssida. De är snabba, tydliga och kreativa individer som jag varmt rekommenderar!
google g icon download
5/5
2022
Marknadskoordinator – RIDE GROUP
Gösta Graffman

Under projektets gång var de kvicka och alltid hjälpsamma.

De arbetar effektivt och strävar alltid efter kundens bästa. Jag kan inget annat än att rekommendera dessa till att bli er nästa webbyrå om ni står inför ett val. VD:n som ledde oss genom projektet var toppen. Vi är mer än nöjda!

google g icon download
5/5
2022
CEO – Norteam
Martin Norström

Lyhörda, duktiga och prisvärda

Kan definitivt rekommendera Webicients tjänster till andra företag. Arvin, som vi hade kontakt med, gav oss ett trevligt bemötande och levererade verkligen utefter våra önskemål!
google g icon download
5/5
2022
Insamlings ansvarig – Islamic Relief Sverige
Mohamed Sadak

Professionellt, tydligt och lösningsorienterat team. Webicient Webbyrå Stockholm Rekommenderas starkt!

Webicient hjälpte oss på Islamic Relief att ta fram en helt ny hemsida och vi är super nöjda med resultatet. Webicient har bra öga för detaljer och är väldigt bra lyssnare vilket vi fick bekräftat under första utkastet och förstod då snabbt att vi var i trygga händer.